torsdag 15 november 2012

Sivletto's nyhet!


I helt kär i denna kjolen som är en nyhet hos Sivletto!
Visst hade den vart grymt snygg till mitt röda hår?

Börjar änna fundera på vad man ska ha på sig på julafton också! Egentligen vill jag fara till typ Spanien och skita i tomten & julafton helt och hållet samtidigt som det är lite mys med julen
Ja ja, ingen annan som vill skita i julen ändå... 

Hur ska ni fira jul i år?

7 kommentarer:

 1. Sv: ja verkligen! Det är väl det enda roliga som händer den här månaden.. Ja under rutan där man skriver kommentar så står det " kommentera som: " sen publicera och förhandsgranska, där kan man skriva i Namn/webbadress och det är det jag tycker är jobbigt hela tiden att göra för gör man det så går det att trycka direkt :P

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar julafton och juldagen så blir väl firande och utgång på juldagskvällen sen.

  Jobbar i Backatorp, med bussen tar det typ 20-25 minuter med byte så är inte så farligt. Var betydligt värre innnan när jag jobbade i Askim, tog en typ då.

  Aa jag är brunett egentligen

  SvaraRadera
 3. SV:Både och, först uppvärming 10 min sen styrka sen "cirkel rumet" som är styrke meskiner med luft motstånd som man gör 30sek sen bytar man så det blir både kondition och styrka :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar julen. Allt med det. Utom de som tar 16 snapsar för mkt..Urk. Men jag firar nog som vanligt med Mammas sida ena dagen och Pappas sida andra dagen :)

  Kjolen är btw jättesnygg!

  SvaraRadera
 5. sv: tack så mkt!
  jaaa den kjolen är sjut snyggg!!!

  SvaraRadera
 6. Jag och min lillasyster ska fira med våran pappa för första gången sedan han och mamma flyttade ifrån varandra för hundra år sedan känns det som.. ska bli väldigt mysigt :) hur firar ni? :)

  SvaraRadera