fredag 23 november 2012

Hey Cubus! ♥

 
Tror jag håller på att bli en jeans brud igen, så jävla snyggt ändå, om man inte vill va allt för brudig! ;D

  12 kommentarer:

 1. sv: Diesel är min lille Rottwiler valp som jag har haft i några månader nu :D
  Bilden är lånad av Diablo Rose, en fotograf to love ;D

  Åhh låter spännande, håller tummarna att det går bra för dig och att du hinner med allt och även njuta av att du har med dina smycken på mode visningen!

  SvaraRadera
 2. Ja precis, där ser du hur mycket, eller rättare sagt lite jag kan om piercingar. Tatueringar är mer min grej :)

  Mycket snygga saker! :)

  SvaraRadera
 3. sv; Monroe är den piercing som sitter på ena sidan av överläppen :)

  Så länge du töjer till högst 8mm så kan du nog vara säker på att få tillbaka din riktiga storlek om du skulle ångra dig. :)

  Största anledningen till att vi valde att flytta isär var för att jag ska kunna ta mig lättare överallt. Jag har ju inget körkort och vi bor liksom lite utanför allting, så jag har skaffat mig en lägenhet inne i mora så jag får så nära som möjligt till allt. Men just nu är jag hos honom, så på helgerna är vi här. :) och i nuläget vissa veckodagar också.

  SvaraRadera
 4. Jeans är så galet jäkla snyggt!

  Sv: Ja, tatueringar är ju i regel en evighetsgrej .. känns väl ibland lite långt borta men man måste ju tänka på hur man vill se ut när man har barn osv.. Min pappa tatuerade in en naken tjej på magen som han hade i många år, men sen när det var dags för barn så blev det väl jobbigare och han tog bort den. Och stora ärr efter tatueringar som man ångrat är väl ingen höjdare :/ svåra beslut!

  SvaraRadera
 5. nån gång i livet vill jag de, men inte just nu! skulle vilja se andra delar av indien fösrt! åhh av fina kläder cubus hade :D

  SvaraRadera
 6. Jeans är så grymt skönt, fast lär nog va den ända som tycker de;)

  SV: Haha okej, funderat på att börja nån bugg kurs men det blir liksom aldrig av.
  Ända gången man buggar är väl på fyllan eller på träffas osv.

  Vill ha en himla massa men har en som jag defenitivt kommer sätta på höger armen. Kan lägga ut bilden på bloggen i kväll eller i morgon=)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar den med döskallen på. Men den finns i khaki också och det är så jäkla snyggt!

  Sv: Javisst har dom snygga korsetter. Du kan ju faktist vara fin för dig själv :) Dom säger ju att ha min snygga underkläder så lyfts hela en själv upp haha. Om det stämmer vete sjutton.

  Nja det funkar så där med Cortison och då har jag ändå den starkate man kan ha tro jag. Men nu smörjer jag gärnet med cortison och handkräm om vart annat så hoppas det släpper snart. Har du själv haft det eller?

  Hoppas du får en grym Fredag och helg :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Underbara klänning och tröja, får nog surfa in jag med på Cubus och spana. Har helt glömt av den affären.

  sv; Ja det är underbart med valpar, dock tar dom massa tid och en hel del arbete med att lära han en massa.Dock är han alldeles under bar den lille :D Det kommer alltid ett tillfälle som är rätt att skaffa hund.
  Ja gör det fin fina bilder vill jag lova!

  Kram

  SvaraRadera
 9. Kör på en mellan brun istället för röd penna till ögonbrynen tror det kan se lite för skarpt ut på din hud,rekommenderar dig ljus/mellan brun,tycker det är snyggast till rött hår :)

  SvaraRadera
 10. Jag är verkligen en sådan som absolut inte trivs i jeans. Gick alltid med det förr men efter gymnasiet eller någonstans där har jag verkligen inte trivts i det. Vet inte varför.

  Spännande med dreads, har du haft det förr? Kommer det upp en bild på resultatet sen?

  SvaraRadera
 11. vad mycket snyggt :D vill också ha sådan i mitten av örat men vågar inte.. haha! kommit på att du är lite lik min tremänning :O

  SvaraRadera
 12. Jeans är bra nice men klänningen i leopard är HEAVEN!

  SvaraRadera