torsdag 25 oktober 2012

For the ladies!

Kollat genom Sivletto's hårprodukter en del och hittat massa spännande grejer!

Någon av er som använt Pomada? Vilken tycker ni är bäst? 

 


 Läggningsvätska & ett paket med ett läppglans & vad jag fattar det som är en hårolja ♥
9 kommentarer:

 1. Jag har använt pomadan med fågeln på :) Den luktar jordgubb, jätte jätte gott! Lätt att tvätta ut och den blir inte jätte fet, enkel att jobba med när man gör olika frisyrer :)

  SvaraRadera
 2. Aldrig använt pomada, men jag är sugen på't! Ska rådfråga min hårexpert till pojkvän haha! Vill ju ha en som inte kletar som vax, och inte är för klibbig och mjuk liksom

  Svar: Haha naj precis :/

  SvaraRadera
 3. Jag har pomadan med bruttorna på ;) Funkar ganska bra, brukar bara ha i lite på topparna när jag gör frisyren. Haft burken i säkert 2-3 år nu haha =)

  SvaraRadera
 4. Haha sjukt att vi bloggat om precis samma sak nästan samma dag :o det hade jag inte en aning om förrän nu ... haha, världen är liten ibland verkar det som.

  SvaraRadera
 5. SV: tack kändes att de behövdes nå nytt=)

  Ställ gärna frågor i min lilla frågestund!

  SvaraRadera
 6. Har pomadan till höger och läggningsvätskan till vänster ochjag tycker dom funkar finfint! :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Haha, det är nog slumpen.. Jag har inte deras nyhetsbrev utan kände bara att det var länge sedan jag kollade in deras sortiment så jag surfade bara runt på deras sida och kände att hårprodukter är intressant.. :)

  SvaraRadera
 8. Jag har en pomada (för brudar) som heter "Beaver Cream" och jag tycker den är bra o luktar gött gör den! Beställde den på Nostalgeek om jag inte minns fel ;)

  SvaraRadera
 9. Orofluido hårolja är himla bra.Rekommenderar den till tusen.Ett par droppar i längderna i blött eller torrt hår.Blir mjukt o glansigt,doftar toppen också. :D
  btw du passar awesome i rötthår :)

  SvaraRadera