torsdag 25 oktober 2012

Cravings! ♥

Jag har väldigt stort behov av nya glasögon just nu
För det mesta skiter jag i att ha på mig dem utanför jobbet, som nu hemma framför datorn & tvn tillexempel 
Men jag känner det nu när det drar sig mot mörare tider och man kör bil så känner jag mig inte lika säker längre, mörkerseendet vill inte alltis som jag vill, naturligtvis!

Men har hittar ett par skit snygga bågar hos Daisy Dapper som jag funderat på att shoppa nu ett tag och sen lämna in för att byta glaset så det passar mina ögon
Lite smart att man kan göra så faktiskt! Ringde runt i våras till olika optiker och kollade om man kunde göra så, Specsavers gör det inte men Synsam tror jag det var som gjorde det
Så det kommer nog inte vara några problem! 

Visst är de snygga?


För övrigt idag efter jobbet så bokade jag in Tovas dreads med Schenker och åkte för att posta dem
Skit enkelt att boka in med dem verkligen, gjort det flera gånger nu efter att Posten strulat, så kommer aldrig mer att skicka med Posten igen! 

Efter att jag lämnat in paketet hos Posten gick jag in på Willys och handlade lite grönsaker och så, som jag tänkte ha till lunch imorgon. 

Nu är jag himla trött, vettefan vad de är med mig asså!
Fixat lite med mina naglar & kollat på senaste säsongen av Boardwalk Empire, ska nog strax lägga mig så jag orkar upp till jobbet imon.

Hoppas ni har en bra torsdagskväll!
 
 

9 kommentarer:

 1. Sjukt fin! Synd att jag inte passar i glasögon ;)

  SvaraRadera
 2. Glasögon är så himla fint! Om dom är snygga såklart ;)

  Sv: Ja .. åh. Har tänkt att köpa mig någon handcremé som luktar gott.. Så man inte blir så torr om händer eller nagelband :)

  SvaraRadera
 3. De var riktigt snygga! Jag måste egentligen ha glasögon på jobb, så måste fixa det där. Men då ska det vara ett par som denna skönheten =)

  SvaraRadera
 4. Va dåligt att inte alla kan fixa de :S

  SvaraRadera
 5. Super fräa glasögon!
  SV: usch så drygt när man inte kan sova speciellt om man måste upp sen..
  hehe tackar är super skönt att få de gjort när man väl varit på gymmet=)

  SvaraRadera
 6. Toksnygga brillor, vill ha! :)

  SvaraRadera
 7. Du kan även skicka ett par bågar och få glas insatta i din styrka på http://www.bytaglasen.se till bra pris :-)

  SvaraRadera
 8. Urtjusiga glajjer! Go for it!

  SvaraRadera
 9. Det finns ju faktiskt skitsnygga nytillverkade bågar också, vilket förstås inte är så billigt, men ibland är det ju värt det. När jag skaffade mina första glasögon för någon månad sen så frågade jag optikern om hjälp att titta på bågar och hon plockade direkt fram en kopia av Marilyn Monroes glasögon, dessa var lite väl i ögonfallande för min smak, men de var väldigt fina. Vidare fanns det bla. direkta kopior av 40-tals bågar. Tillslut valde jag en lite "manligare" nörd-båge från Etnia, passar både till hängselbyxor och finklänning =)

  SvaraRadera