fredag 7 september 2012

Tattoos

Har många tankar och funderingar kring tatueringar just nu
Har inga gaddar ännu och inte helt säkert på att jag kommer skaffa några heller faktiskt
Ganska snyggt att vara utan med, samtidigt som det är jävligt snyggt med att ha armarna fullt gaddade! 

Vad tycker ni om tatueringar?
Har du någon/några?
Vad har för för gaddar?
Vill du skaffa fler och vad för motiv? 
Bilder från google.19 kommentarer:

 1. Jag har inga gaddar än men är så jäääkla sugen, är så facinerad av tatueringar och tycker det är så sexigt. Men jag fyllde ju 18 i våras (vill såklart göra det på en seriöst studio med åldersgräns) och sedan dess har jag inte haft råd. Men nu har jag det och funderar på att trotsa min nålfobi boka en tid strax!

  SV: Haha, ja då förstår jag.. Min far är lite likadan ;) Eget företag ger ju helt enorma möjliheter, när jag bestämt mig för vart jag vill bo så öppnar jag egen salong, helt klart!

  SvaraRadera
 2. Åh jag tänker också mycket på det där.. Jag har bestämt mig för att skaffa tatueringar. Men jag är ooootroligt grafiskt pedant. Jag utbildar mig till grafiker ju, haha. Jag behöver ha en HEL arm utklarad inna jag påbörjar ett motiv. För att allt ska passa perfekt ihop.

  Men jag kommer väl sakna min idyll-bild av att se ner på mina ben ihoptrasslade med "min blivande mans", att hans skulle vara "fulla" av tattueringar medans mina är helt mjölkvita och oskuldsfulla. Haha älskar den tanken, även om jag inte vet ifall personen jag skulle "gifta mig med" har tatueringar på benen, eller om jag ens själv ska ha det.. Osvosv.. Men jaja. Det enda jag egentligen vet som jag KAN skaffa eftersom att det är "en ensam tattuering" är att jag vill ha en fladdermus i nacken. En realistisk, inte typ batman symbolen. Men det vill jag inte skaffa innan jobbet.

  Wall of text..

  Svar: Ja, hon är min och min mammas kisse. Vi har en till här också. En svart. :)

  Det finns många personer vars hår jag vill ha.. Man kanske skulle skaffa peruk..

  SvaraRadera
 3. SV; Jodå, han tycker om att traska runt i skogen. Men ibland tycker han väll att vissa saker är lite viktigare ;) Jaha, så träligt! :( Dock så tycker ja inte att rött är så mycket att reta upp sig på, är ju så snyggt! Hade ju vart värre om det vart blått eller rosa ;)

  SvaraRadera
 4. Det är fint ):) Själv? :)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar tatueringar :) har 14 st hittills utsprida på kroppen. Men jag brukar tänka efter nog och länge innan jag gör ett motiv så jag är säker på att jag inte kommer några mig.

  Brukar även sätta de på sådana ställen som är lätta att täcka med tröjor osv då jag jobbar mkt inom vården.

  Jag har bla tatuerat in en text på latin, två drakar, anemon blommor som en hyllning till min mormor. Finns bilder på alla tatueringar på min sida, de ligger under en egen kategori ifall du vill kolla på de :)

  Nästa tatuering kommer ske om två veckor, motivet får du se på min blogg sen när den är gjord ;)

  SvaraRadera
 6. Sv: Nja, jag har ingen klippning bokad under helgen men alltid när jag åker tillbaka till mina gamla hemtrakter så hör det av sig någon som behöver en akut klippning, haha.
  Jodå, klart jag har haft många funderingar på vad jag ska gadda! Det finns så mycket, svalor och körsbär och sådant läckert!
  Jag kommer absolut starta eget när jag vet vart jag vill bo och så..

  SvaraRadera
 7. Sv: det är därför jag inte valt att göra någon vid magen eller vid sidan mot magen efter som det finns risk att de förändrar sig i form när man ska ha barn ^^

  Det är synd att det kostar så mkt men på ett annat sätt bra också för då vet man att tatueraren är duktig och sen så springer man inte så ofta där och gör impuls tatueringar :P

  SvaraRadera
 8. Ja har funderat på det jag å, några kompisar har det och dom sa att det inte gjorde nå ont alls men att de va obehagligt och drygt efteråt när tungan sväller haha :)

  SvaraRadera
 9. Jag har inga tatueringar och tror inte jag kommer göra någon, men tycker det är fint :)

  SvaraRadera
 10. Svar: Det finns en länk i texten, där det står "dom här skorna" eller liknande :) Typ i första meningen! Dom är från have2have / bubbleroom.

  Ja men typ. Jag vill ha typ.. En på vardera ben. En i nacken. Men armarna är måste mer eller mindre vara sleeve.

  Ett hem känns så själlöst utan ett djur! Kanin kanske är svårt i lägenhet.. Men katt kan man ju ha, jag vet många som gör små vägar från balkongen ner på marken, men det beror ju på hur lägligt man bor och vilken våning. Men man kan alltid gå ut i sele.

  SvaraRadera
 11. Jag har redan accepterat min öde som fullgaddad då det är ett intresse som funnits hos mig sedan innan jag ens fyllt tio år. Har för närvarande 6 stycken, två stora (ryggen och magen) och fyra mindre och fler lär det bli. För mig spelar det inte så stor roll hur aktuella motiven är om fem-tio år, eller "hur jag kommer se ut som gammal", mina gaddningar är minnen från olika perioder i mitt liv, som påminner mig och bättre dagar, eller att vara stark under sämre. Jag tror därför aldrig jag kommer ångra någon gaddning helt och hållet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. *mitt öde, skulle det givetvis stå. haha / Sophie

   Radera
 12. Det man tycker är snyggt nu, kanske man tycker är hemskt om 20 år. Tänk bara vad man tyckte brunt och orange var snyggt på 70-talet.. Men nu?

  SvaraRadera
 13. Jag är verkligen svag för tatueringar, tycker det är riktigt fint! Mina nästa planera är armen =) Har man väl börjat så är det svårt att sluta!

  SvaraRadera
 14. Haha okej, det där tycker jag är dyrt egentligen för att jag köper annars en eyeliner för 49:- ;)

  SvaraRadera
 15. SV: Jag jobbar i en simhall, men har planer att flytta ner till Kalmar om ett år också plugga journalistik.

  Jag fullkomligt älskar tatueringar! Jag har just nu en old school ros på min underarm, men i vinter ska jag fylla på hela överarmen med olika old school motiv, det är tanken i alla fall ;)

  SvaraRadera
 16. Vad tycker ni om tatueringar? Ett av mina absolut största intressen, älskar dom!

  Har du någon/några? Jag har än så länge bara 5 stycken.

  Vad har för för gaddar? En "rockabilly" stjärna på min högra skuldra, 3 stora rosa rosor med bakgrund på höger överarm, mina svalor under nyckelbenen och min mamma, pappa tatuering på vänster höft :)

  Vill du skaffa fler och vad för motiv? Absolut! Blir förmodligen en helsleeve på högerarmen, några på benen, på andra armen och något i nacken.. fötter och händer kanske också :) Motiv är inget jag vill avslöja just nu.. det får du se i min blogg allt eftersom ;)

  SvaraRadera
 17. Tattueringar är det bästa! Har bara old school motiv och det är det jag gillar, har tyvärr bara tre stycken än så länge, ett ankare i nacken och en svala och ros på armen.
  Ska snart boka in en ny tid för att fylla i armen och motiv är inget som jag avslöjar i förväg ;D

  SvaraRadera