fredag 14 september 2012

Bättre lycka?

Well, eftersom mitt hår ändå är orange efter att jag använde Manic Panics hårfärg Amplified Pillarbox Red förra helgen kan jag ju inte göra annat än att testa en annan röd hårfärg. 
Kan ju inte skada mer än att det blir rött som jag vill ha det eller mörkare, men då ser jag ju inte ur som en apelsin i håret iallafall!

Kan ju försöka sminka mig och lägga upp en bild på mig själv och resultatet imon, behöver ju ändå uppdatera bloggen med bilder på mig själv vilket jag är sämst på, har typ bara vart ett inlägg och det var typ det första jag la upp haha

Så vad händer hos er i helgen? :)Här är förresten ett armband som jag förhoppningsvis fått sålt till en tjej, fint va? ^^


_____________________________________________________________________

Glöm inte att vara med i frågestunden på min blogg som jag skrev om i ett tidigare inlägg.
Hitta till frågestunden HÄR!7 kommentarer:

 1. Hehe okej, nä men det tyckte inte jag :) gick jätte lätt att måla med den ^^,

  SvaraRadera
 2. Använder den färgen jag med, blir liiite mörkare än på förpakningen men jag va ganska mörkhårig då med, jätte bra färg och kvalite.

  tack du, har länkat dig med=)

  SvaraRadera
 3. SV; Jajemän, förjävla gött! Haha nej, Korea är Mullhyttans pizzeria! ;) Jomen de hade ju vart sköjj! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack! :D Kör inte alls nåt speciellt märke på pennan, billigt är gott! haha Satsar hellre på perfektion, vilket resulterar att det var lång tid att fixa brynen. :) Målar också en aning utanför själva brynen, så det blir en fin form!

  SvaraRadera
 5. Fint armband, vart säljer du dom där gumman?! :) <3

  SvaraRadera